SORS VP PLUS

Sors VP Plus je poslovni program koji omogućava evidenciju prometa robe, prihoda i rashoda. U poređenju sa drugim izdanjima iz porodice Sors izdvaja se po tome što ima modul za finansijsko knjigovodstvo koji omogućava evidenciju poslovnih promena po sistemu dvojnog knjigovodstva kao i funkcije za proizvodnju. Program omogućava automatizaciju niza operacija a naročito onih koje se obavljaju svakodnevno kao što su nabavka i izdavanje robe, fakturisanje i vođenje dokumentacije.

Jednostavan je za upotrebu, ima veliki broj izveštaja, omogućava analizu i praćenje kompletnog poslovanja. Potpuno je prilagođen za rad u mrežnom okruženju, a omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Naša kuća vrši instalaciju i obuku zaposlenih za rad u programu a svim korisnicima naših programa na raspolaganju stoji tehnička podrška u cilju otklanjanja eventualnih nejasnoća u toku rada.

Video prezentaciju programa može da pogledate ovde.

Sledi spisak najvažnijih funkcija programa.

ROBNI PROMET

IZLAZNI DOKUMENTI

ULAZNI DOKUMENTI

IZVEŠTAJI

FINANSIJSKO KNJIGOVODSTVO

RAD U MREŽI I RAD NA UDALJENIM LOKACIJAMA

Program je u potpunosti prilagođen za rad u mrežnom okruženju što znači da su podaci centralizovani u jednu bazu podataka kojoj istovremeno može da pristupa više korisnika. Omogućen je i rad na udaljenim lokacijama.

Više o radu u mreži i radu na udaljenim lokacijama

VIŠEKORISNIČKA UPOTREBA

Poslovni softver Sors VP omogućava višekorisničku upotrebu programa pomoću korisničkih naloga. Svaki korisnik ima svoj korisnički nalog preko koga pristupa programu i za koji se vezuju odobrenja (korisnička prava) kojima se određuje koje radnje korisnik može da obavlja u programu kao i kojim podacima može da pistupa. Korisnički nalog je zaštićen lozinkom.

Više o korisničkim nalozima

Pogledajte
ostala izdanja programa

Pogledajte

Pogledajte