1. softkom
  2. baza znanja
  3. primljeni i izdati računi u poslovnom softveru sors
  4. spisak obaveza prema dobavljačima i kartice dobavljača

SPISAK OBAVEZA PREMA DOBAVLJAČIMA I KARTICE DOBAVLJAČA

SADRŽAJ

Video
Spisak obaveza prema dobavljačima
Prikazivanje kartica dobavljača

VIDEO

SPISAK OBAVEZA PREMA DOBAVLJAČIMA

Spisak obaveza prema dobavljačima je izveštaj koji program Sors forimira automatski, a u kome su prikazani kumulatvni podaci o zaduženjima, uplatama i dugovanjima prema dobavljačima. Spisak obaveza prema dobavljačima možete da prikažete tako što što prvo u komandnom meniju izaberite stavku Rashodi a zatim u meniju kliknete na stavku Kartice dobavljača. Prikazuje se novi meni u kome je potrebno da kliknete na opciju Zaduženja po dobavljačima. Pravila koja važe u ovom prozoru su ista kao i pravila koja važe u prozoru za prikazivanje spiska obaveza kupaca tako da ih ovde nećemo ponavljati već ćemo da vas uputimo da ih pročitate u članku o spisku obaveza kupaca.

PRIKAZIVANJE KARTICA DOBAVLJAČA

Karticu dobavljača možete da se prikažete na dva načina:

  1. Tako što u spisku obaveza prema dobavljačima kliknete na dobavljača čiju karticu želite da prikažete.
  2. Tako što komandnom meniju kliknete na stavku Rashodi a zatim u meniju na stavku Kartice dobavljača. Prikazuje se novi meni u kome je potrebno da kliknete na opciju Kartice dobavljača.

Pravila koja važe u prozoru za prikazivanje kartice dobavljača su ista kao i pravila koja važe u prozoru za prikazivanje kartice kupca tako da ih ovde nećemo ponavljati već ćemo da vas uputimo da pogledate članak o karticama kupaca.

Datum poslednje izmene članka: 31.05.2013