1. softkom
  2. baza znanja
  3. poslovni softver sors
  4. knjižna odobrenja dobavljača

KNJIŽNA ODOBRENJA DOBAVLJAČA

SADRŽAJ

Evidencija knjižnog odobrenja dobavljača
Pregled knjižnih odobrenja dobavljača

EVIDENCIJA KNJIŽNOG ODOBRENJA DOBAVLJAČA

Postupak evidencije knjižnog odobrenja dobavljača je gotovo identičan postupku izdavanja knjižnog odobrenja kupcu. Prozor za evidenciju knjižnog odobrenja možete da pokrenete tako što prvo u komandnom meniju izaberite stavku Rashodi a zatim u meniju kliknete na stavku Odobrenja. Prikazuje se novi meni u kome je potrebno da kliknete na opciju Knjižno odobrenje. Pravila koja važe u ovom prozoru su ista kao i pravila koja važe u prozoru za izdavanje knjižnog odobrenja kupcu tako da ih ovde nećemo ponavljati već ćemo da vas uputimo da ih pročitate u članku o izdavanju knjižnog odobrenja kupcu.

PREGLED KNJIŽNIH ODOBRENJA DOBAVLJAČA

Da biste prikazali prozor za pregled knjižnih odobrenja dobavljača treba prvo u komandnom meniju da izaberite stavku Rashodi a zatim u meniju stavku Odobrenja. Prikazuje se novi meni u kome je potrebno da kliknete na opciju Pregled knjižnih odobrenja.

Prozor za pregled knjižnih odobrenja se koristi isto kao i svi ostali prozori za pregled dokumenata u poslovnom programu Sors. Prozore za pregled dokumenata smo detaljno opisali ovde.

Datum poslednje izmene članka: 26.10.2012